Vieraskirja

Hei! Voit jättää viestisi alla olevan lomakkeen avulla.

137 thoughts on “Vieraskirja”

 1. Olen kiinnostunut urheilun historiasta ja etsin veljeksien Antti ja Kalle Haatajan asuinpaikkaa ja myöhempiä tietoja heidän jälkeläisistään. Antti on syntynyt 1867 ja Kalle 1871 todennäköisesti Vuolijoella, eli silloin Säräisniemi. Antti oli 1886 taideopiskelijana Helsingissä ja osallistui mäenlaskukilpailuihin 1886, 1888 ja 1889 siellä. Hän voitti siellä 1888 10 km:n hiihtokilpailun. Hän oli Tukholmassa 1892 ja osallistui mäkikisaan siellä. Olisi hienoa selvittää taideopiskelijan myöhemmät vaiheet. Molemmat osallistuivat Oulun hiihtoihin 1892 ja 1893.

 2. Jokelaisten sukua seuratessa ilmeisesti avioliittojen kautta Haataja.Tapio Haataja tutkinut ja hallinnoi.Jooseppi Jokelainen ja Lena Ahola heidän Elisabet myöhemmin Liisa.

 3. Löysin äidinpuolen isoisäni Geni.com -sivulta ja jäljet johtivat (myös yhden esiäidin) kautta Antti Haatajaan. Kiitos työstänne, on mahtavaa saada selville yksityiskohtia kaukaisistakin esi-isistä tällaiselle nojatuoligenealogille :)

 4. Good morning, I was just taking a look at your website and submitted this message via your contact form. The ”contact us” page on your site sends you messages like this to your email account which is why you’re reading my message at this moment correct? This is half the battle with any type of online ad, making people actually READ your ad and this is exactly what you’re doing now! If you have something you would like to blast out to tons of websites via their contact forms in the US or to any country worldwide let me know, I can even focus on specific niches and my prices are very reasonable. Send a reply to: Benja57mik57@gmail.com

 5. Are You interested in advertising that charges less than $39 monthly and sends hundreds of people who are ready to buy directly to your website? Reply to: walter3519rob@gmail.com to find out how this works.

 6. Looking for powerful online marketing that isn’t full of crap? I apologize for sending you this message on your contact form but actually that was the whole point. We can send your promotional text to sites via their contact forms just like you’re reading this note right now. You can specify targets by keyword or just execute mass blasts to websites in the country of your choice. So let’s assume you’re looking to send a message to all the real estate agents in the United States, we’ll grab websites for only those and post your promo to them. As long as you’re promoting something that’s relevant to that type of business then you’ll get awesome results!

  Shoot an email to evie2535gre@gmail.com for the details

 7. Hei!
  Olen Paavo Haatajan 1900 Säräisniemi – 1987 Kajaani tyttären Aino 1927 Kajaani -2000 Imatra tytär Jaana.
  Löysin nämä sivut ja haaveilen pääseväni mukaan.

 8. Matti Haatajalle ja muillekin kyselijöille-,ensimmäinen sukuteos on valmistunut. Kirja on myynnissä ja sukuteos ,27.7. Tavaskengällä sen saa erikoishintaan.

 9. Hei

  Onko Kuusamon Haatajat kirjaa vielä saatavilla? Minulla on ollu ko. kirja lainassa sukulaiselta ja jossakin vaiheessa minun täytyy palauttaa sen ja sen vuoksi toivoisinkin saavani itselleni oman kirjan. Mitä kirja maksaa?

  Olen Kustaa Heikki Haatajan ja Reeta- Sofia Haatajan (os. Angle)
  pojan pojan tytär.

 10. Hei,

  Onko mitään tietoja Lilly Maria Haatajasta, joka meni naimisiin Jooseppi Kuosmasen kanssa?

  Olisin iloinen tiedoista!

  -Kaisa

  1. Lilly Maria kuuluu sukuhaaraani ja jotain minäkin hänestä tiedän, mutta kauttani voit saada tietoja henkilöistä, jotka tietävät ehkä enemmän. Ota yhteyttä sähköpostilla.

  2. Lilly Maria Paavontytär Haataja, 26.7.1904 on syntynyt Säräisniemellä, ei Vaalassa. Kuuluu sukuhaaraani ja jotain minäkin hänestä tiedän, mutta kauttani voit saada tietoja henkilöistä, jotka tietävät ehkä enemmän. Ota yhteyttä sähköpostilla matti.haataja(at)baari.net tai 0400 976 692.

 11. Hei

  Kiitokset mukavasta sukukokouksesta Tavastkengän kylätalolla. Oli mahtava kätellä vieraita, kun kaikki esittelivät itseään, kuka olett… Olen Haataja….
  Sukukirja on ollut kovassa käytössä.
  T.
  Vesa Ahola, Kempele

 12. Hei. Äitini suku Haatajia ja sukupapereita on olemassa. Kotoisin äitini suku Paltamosta Kivesjärven rannalta Eeli ja Alina Haataja isovanhempani. Talon nimi Pitkäniemi. Sukuseura kiinnostaisi

  1. Heips
   Selailin tätä vieraskirjaa, ja nyt vois olla Teistä apuja, kun etsin juuriani, isäni Raimo Kullervo Haataja, synt. Kajaani 7.10.1933,
   isän isä, Antti Edvard Haataja, Paltamo, etunimistä en 110 varma,
   mutta jos näistä tiedoista nyt ensin alkuun apua.

 13. Hei,

  Onko täällä kenelläkään tarkempaa tietoa Revonlahden Haatajista?

  Iisakki Haataja s. 26.8.1868 Revonlahdella. Jälkeläiset?

  1. Hei Veikko! Anteeksi kun vastaus kysymykseesi meni näin pikälle. On ollut hiukan kiirettä Haatajien sukukirjan kanssa. Nyt se on kohta julkaisu kunnnossa. REVONLAHDEN Haatajista on jonkinverran tietoja tiedostossamme. Ottaisitko yhteyttä numerooni 0400 150681

 14. Haluaisin tietää minun isoäiti suvun taustaa. Isoäitini nimi on Anna Haataja s. 23.6.1891 ja hän
  asui Pataniemen Immolassa.
  Kiitos tiedosta.

  Hellevi

 15. Haluaisin tietää minun isoäiti sukuni taustaa. Isoäitini nimi on Anna Haataja s. 23.6.1891 ja hän
  asui Pataniemen Immolassa.
  Kiitos tiedosta.

  Hellevi

   1. Matti. en ole saanut mitään tietoa, jos sinulla on tietoa, niin olisin kiitollinen tiedosta. yst. Hellevi

 16. Kiuruvedellä asui Heikki Antinpoika Haataja, jonka syntymäaikana näkyy yksinomaan vuosiluku 1801. Heikki kuoli Iisalmen Valkeiskylässä 28.5.1872. Hänellä oli 5 lasta; Antti 1825, Heikki 1828, Johannes 1831, Kristiina 1835 ja Hermanni 1841.
  Haluaisin yhteyden Antin Kristiina ja Hermannin jälkeläisiin. Haluaisin tietää myös Heikin vanhempien nimet ja syntymäajat sekä Heikin syntymäpaikkakunnan.

  1. Hei
   Minulla olisi tietoa Veneheiton Antti Haatajasta ja Tyyne
   Lämsästä.
   T. Kirsi Haataja, Vaala
   p.050 3847951, laitatko tekstiviestiä ensin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *